Inkoopfilosofie van Fusha Halal

Fusha Halal werkt aan een transparante voedselketen waarin je weer weet waar je eten vandaan komt en hoe het gemaakt is. Dit doen we samen met onze boeren, slachthuizen, slagers en natuurlijk onze eigen mening. Voor de manier hoe wij in- en verkopen hechten wij veel waarde aan de volgende 6 criteria:

 1. Eerlijk halal vlees voor iedereen.
  We vinden het belangrijk om te werken met een transparante en eerlijke voedselketen. Wij weten van iedere kilogram vlees die je bij ons koopt de exacte herkomst: van boer tot slachter tot verwerker. Helaas wordt er vaak met de certificering gesjoemeld en daarom voelen wij ons, als gecertificeerde slachters, verantwoordelijk voor de transparantie van onze artikelen.

 2. Boeren krijgen weer een gezicht.
  We vertellen jou het unieke verhaal van onze boeren met wie wij nauw samenwerken. Zo leer je meer over wie jouw halal geslacht vlees gefokt heeft. En heb je een vraag of opmerking over een product? Dan gaan we het gesprek aan met de boer! 

 3. Producten uit de buurt.
  We slachten al onze producten zo dicht mogelijk in de buurt en hebben direct contact met onze slachthuizen en slachters. Zo weet jij precies waar je halal vlees vandaan komt en hoe het geslacht is. Dankzij onze efficiënte logistiek houden we de kosten en het aantal voedselkilometers laag. Onze verse producten gaan binnen drie dagen van boer naar bord.

 4. Vers en kwaliteit.
  Ons brede assortiment halal vlees is altijd vers en kwalitatief hoogwaardig. Dat is niet alleen heel lekker, maar vaak ook goedkoper dan je denkt en beter voor het milieu. Heeft het dier een gelukkig leven gehad dan is het altijd weer feest als jouw favorieten halal vleesproducten de smaak hebben van vroeger.

 5. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord.
  We werken graag samen met mensen en bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld. Dat kan zijn omdat ze een sociaal-maatschappelijke doelstelling hebben, maar ook omdat ze bewuste keuzes maken rondom thema’s als milieu en duurzaamheid. Binnen Fusha Halal gebruiken we zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Daarom verpakken we uw vlees in biologisch afbreekbaar plastic. De vleesrestanten die we hebben, doneren we aan mensen met een krappe portemonnee.

 6. Altijd vrije keuze en laagdrempelig.
  Je bent bij ons altijd vrij om te bestellen wat en hoeveel je wilt. Je kiest zelf of je één kilo bestelt of onze extra kilo voordeel producten. Volledig vrije keuze dus!

Met vriendelijke groet,
Fusha Halal