Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

Fusha Halal

Fusha Halal verkoopt en bezorgd heerlijk vers halal rundvlees. Ons vlees heeft de kwaliteit die je verwacht in een restaurant, alleen nu gewoon bij jou thuis! Het is voor moslims belangrijk om halal voedsel te eten. Fusha Halal levert alleen halal vlees en wij verkopen geen haram producten zoals varken. Haram voedsel is volgens de koran verboden en mag niet genuttigd worden door moslims. Al ons vlees is ritueel geslacht volgens de islamitische wetten van Allah. Onze halal producten komen van gezonde en gelukkige dieren die een goed leven hebben gehad. Deze dieren worden speciaal geselecteerd door onze deskundige slagers zodat jij verzekerd bent van het beste vlees en de heerlijkste smaak. Wij verkopen kip, lam, rund, kalf en geiten vlees en zorgen altijd voor de meest verse producten. Wij leveren vers halal kwaliteitsvlees van de vleesliefhebber, voor alle moslims!

Halal Rundvlees

Ben jij ook zo dol op een stuk rundvlees? Wij ook! Bij Fusha Halal bieden wij de lekkerste stukken rundvlees aan uit de regio. De smaak van rundvlees is heerlijk en past bijna altijd bij jouw lievelingsgerecht. Plaats snel je bestelling en wij zorgen ervoor dat onze producten zo snel mogelijk bij jouw thuis worden bezorgd!

Halal keurmerk

De term halal is een islamitische term uit de Koran en betekent letterlijk: rein/toegestaan. Om het vlees halal te noemen moet het voldoen aan de Islamitische wetten en regels. Wanneer dit zo is krijgt het vlees een halal keurmerk. Al onze producten beschikken over een halal keurmerk.

Halal vlees bestellen

Geen zware boodschappen tassen meer en tijd te kort omdat je naar de slager of supermarkt moet. Jij kan ons heerlijke halal kwaliteitsvlees makkelijk online bestellen. Wanneer je bij ons bestelt kies jij zelf het soort vlees, de hoeveelheden en de snijwijze. Wij zetten jouw order direct door naar onze slager die deze in behandeling neemt. De slager zorgt dat het vlees bij ons terecht komt en wij maken een planning om jouw bestelling zo snel en vers mogelijk bij jou te bezorgen. Op de ochtend van de bezorging bellen we jou hoe laat we komen. Je hoeft niet onnodig op ons te wachten. Wanneer je voor meer dan € 45,- besteld zullen wij geen bezorgkosten in rekening brengen. Betaal je liever direct online of vind je het makkelijk om contant af te rekenen met onze bezorger? Kies de optie die bij jou past. Wij bezorgen op verschillende dagen in verschillende provinciën in Nederland. Kijk voor meer informatie hierover op onze andere webpagina's. Wij zijn er voor alle vleesliefhebbers die willen genieten van halal vlees.