Halal lam, schaap & geit

Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

Fusha Halal

Fusha Halal staat voor vers halal kwaliteitsvlees, snel en makkelijk bij jou thuis. Van kip, tot een heerlijk stukje lamsvlees halal. Ons vlees heeft alleen topkwaliteit en komt van de beste dieren. Ons halal vlees is altijd vers en heeft een heerlijke textuur en smaak. Bestel en geniet nu thuis van heerlijk vers vlees van de best mogelijke kwaliteit. Wij leveren vers halal kwaliteitsvlees van de vleesliefhebber, voor vleesliefhebbers!

Fusha Halal vindt het belangrijk dat jij weet wat je eet. Daarom werken wij intensief samen met slachthuizen, slagers en boeren. Zo weten wij altijd exact de herkomst van ons halal vlees. Wij kennen onze boeren en slagers persoonlijk en weten hierdoor precies wie jouw stukje lam, rund of kip geslacht heeft. Wij kunnen jou hierdoor meer vertellen over de herkomst van onze producten en de beste kwaliteit garanderen. Wij vinden het belangrijk dat onze bijdrage aan de vleesindustrie maatschappelijk verantwoord en duurzaam is. Het milieu is bij ons belangrijk en wij werken samen met bedrijven die dezelfde normen en waarden hebben. Zo verpakken wij onze producten met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal en worden onze vleesrestanten gedoneerd aan mensen in moeilijk financiële situaties. Wij verkopen alleen vers vlees en garanderen dat jouw gekochte stukje lam, kip of rund altijd van de beste kwaliteit is. Fusha Halal verkoopt kip, lam, rund, kalf en geiten vlees. Ga jij voor een lekker stukje lam's schouder of iets anders? Jij kiest dus bestel snel!

Lamsvlees halal

Geniet jij ook zo erg van een heerlijk stuk lamsvlees? Wij ook! Lamsvlees heeft een heerlijke smaak, is goed te gebruiken in veel verschillende gerechten en op veel verschillende manieren te bereiden. Lam is geliefd vanwege het malse vlees en stevige smaak. Van lam worden vooral delen van de schouder gebruikt omdat dit stuk mooi rosé is. Bij Fusha Halal verkopen wij heerlijk vers lamsvlees van topkwaliteit. Ook zin een stuk mals lamsvlees van de schouder? Plaats snel je bestelling en wij zorgen dat jouw vlees binnen no time bij je thuis is. Dan kan jij genieten van een heerlijke gastronomische avond en een lekker stukje lams schouder van de beste kwaliteit.

Halal vlees bestellen

Al ons heerlijke halal vlees is te bestellen op onze website. Bij een bestelling van vers vlees kies jij zelf je producten, de hoeveelheden en de snijwijze. Wanneer wij je bestelling binnen hebben gaat het verzoek direct naar de slager. Zo zorgen we ervoor dat jouw vlees zo vers mogelijk is en van de beste kwaliteit. Wij ontvangen het vlees van de slager, pakken het netjes en duurzaam in en brengen het vervolgens zo snel mogelijk naar je toe. Je krijgt van ons van tevoren een belletje hoe laat we ongeveer komen, zodat je niet onnodig hoeft te wachten. Bij Fusha Halal betaal je geen bezorgkosten als je boven € 45,- besteld. Je kan bij ons online betalen met iDEAL of contant bij de bezorging. Wij bezorgen op verschillende dagen in verschillende provinciën in Nederland. Kijk voor meer informatie op onze andere webpagina's.