Toon 1 - 24 van 33
More filters
Kipfilet ±10kg
Aanbieding!
Kipfilet ±10kg
€99,50 €89,95
Kipdijfilet
Aanbieding!
Kipdijfilet
€8,40 €7,40
Kipdijfilet ±10kg
Aanbieding!
Kipdijfilet ±10kg
€84,00 €79,95
Kippenbouten ±10 KG
Aanbieding!
Kippenbouten ±10 KG
€60,00 €54,95
Drumsticks ±10KG
Aanbieding!
Drumsticks ±10KG
€71,40 €69,95
Kippenvleugels ±10KG
Aanbieding!
Kippenvleugels ±10KG
€55,50 €50,00
Kipkrokant schnitzel
Kipkrokant schnitzel
€6,45
Stukprijs: €3,00 / Kilogram

Op zoek naar halal kip zoals het vroeger smaakte? Dat start bij een natuurlijke bodem! Deze bodem biedt de kip alle voedingsstoffen die het nodig heeft om op een gezonde manier op te groeien (denk aan insecten, wormpjes en kruiden). Kippen die gezond zijn, geven het lekkerste vlees! We horen wel eens dat onze halal kip authentiek en zoals vroeger smaakt.

Fusha Halal

Fusha Halal staat voor vers halal kwaliteitsvlees geschikt voor alle moslims. Al onze producten voldoen aan de islamitische eisen. Wij doen alleen aan ritueel slachten met een scherp mes waardoor onze producten volledig halal en niet haram zijn. Onze halal kippenvlees producten komen van gezonde dieren die een goed leven hebben gehad en zijn speciaal geselecteerd door onze deskundige slagers. Deze slagers zorgen dat de dieren met liefde geslacht worden volgens de regels van de moslims. Wij doen alleen aan halal slachten. Onze producten zijn altijd vers en hebben een heerlijke smaak. Wij verkopen halal kip, lam, rund, kalf en geiten vlees. Wil jij thuis een heerlijk stukje halal kip, halal gehakt of een heerlijke kipkrokant schnitzel? Bestel snel. Wij leveren vers halal kwaliteitsvlees van de vleesliefhebber, voor vleesliefhebbers!

Halal kip

Fusha Halal biedt de allerlekkerste halal kip aan uit de regio. Geniet jij ook zo van een heerlijk stuk kip? Wij ook! Kip heeft een heerlijke smaak en past bij ieder gerecht, Kip valt dan ook bij iedereen goed in de smaak! Bij Fusha Halal bieden we kip aan van top kwaliteit! Plaats snel je bestelling en we zorgen dat onze producten zo snel mogelijk bij jouw thuis worden bezorgd.

Halal keurmerk

De term halal betekent letterlijk: rein/toegestaan. Het tegenovergestelde van halal is haram. Het is voor moslims verboden haram vlees te eten. Wij garanderen dat onze producten nooit haram zullen zijn en jij altijd veilig kan genieten van het heerlijkste kip, lam, rund, kalfs en geitenvlees. Het woord halal wordt gebruikt voor voedsel dat voldoet aan de Islamitische wetten. Onze kip voldoet aan alle wetten en beschikt over een halal keurmerk.

Halal vlees bestellen

Ons heerlijke halal kwaliteitsvlees is er voor alle moslims en is makkelijk te bestellen op onze website. Bij een bestelling kies jij zelf je producten, de hoeveelheden en de snijwijze. Wanneer wij je bestelling binnen hebben gaat het verzoek naar onze slager. Wij ontvangen onze producten en brengen het vervolgens zo snel mogelijk naar jouw woning. Je krijgt van ons een seintje hoe laat we er ongeveer zullen zijn. Er zijn geen bezorgkosten als je boven € 45,- besteld. Je kan bij ons online betalen met iDEAL of contant bij bezorging. Fusha Halal bezorgt op verschillende dagen in verschillende provinciën in Nederland. Kijk voor meer informatie hierover op onze andere webpagina's. Kies jij voor heerlijke Nederlandse kip halal of voor een ander stuk vlees? Je winkelwagen staat voor je klaar!