Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

Fusha Halal

Fusha Halal staat voor vers halal kwaliteitsvlees, gewoon bij jou thuis. Makkelijk, snel en tegen een goede prijs. Van kip, tot een heerlijk stukje halal kalfsvlees. Wij zoeken de beste dieren en leveren alleen het vlees van de beste kwaliteit aan onze klanten. Ons halal vlees is altijd vers en heeft een heerlijke volle en rijke smaak. Bestel en geniet nu thuis van heerlijk vers vlees van de beste kwaliteit. Wij leveren halal kwaliteitsvlees van de vleesliefhebber, voor vleesliefhebbers. Alleen het beste voor onze klanten!

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten wat ze kopen en eten. Daarom werken wij intensief samen met slachthuizen, slagers en boeren. Zo weten wij altijd exact de herkomst van onze producten Wij kennen onze boeren en slagers persoonlijk en weten hierdoor altijd wie jouw stukje lam, kip of kalfsvlees geslacht heeft. Wij kunnen onze klanten hierdoor meer vertellen over de herkomst van ons halal vlees en top kwaliteit garanderen. Wij vinden het belangrijk dat onze bijdrage aan de vleesindustrie maatschappelijk verantwoord en duurzaam is. Wij weten dat het milieu belangrijk is voor onze klanten en wij zijn het hier mee eens. Daarom wij werken samen met bedrijven die dezelfde normen en waarden hebben. Wij verpakken onze producten met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Ook worden onze vleesrestanten gedoneerd aan mensen in moeilijk financiële situaties. Fusha Halal verkoopt alleen vers vlees en wij garanderen dat jouw gekochte stukje lam, kip of kalfsvlees altijd van de beste kwaliteit is. Ga jij voor een lekker stukje kalfsvlees of iets anders? Wij willen alleen het lekkerste vlees voor onze klanten, dus bestel snel!

Halal Kalfsvlees

Geniet jij ook zo erg van een heerlijk stuk kalfsvlees? Wij ook! Kalfsvlees is rundvlees van runderen jonger dan 12 maanden. Kalfsvlees is mager en heeft een fijne structuur. Ook heeft kalfsvlees een zachte smaak en is licht van kleur. Kalfsvlees is veelzijdig en kan je op veel verschillende manieren bereiden en smaakt goed in veel verschillende soorten gerechten. Maak bijvoorbeeld een stoofschotel of bak een lekker stukje kalfsbiefstuk. Bij Fusha Halal verkopen wij heerlijk vers kalfsvlees van topkwaliteit. Ook zin een smakelijk stukje kalfsvlees? Plaats snel je bestelling en wij zorgen dat jouw vlees zo snel mogelijk bij jou in de keuken is. Wij laten onze klanten genieten van een heerlijk maaltijd met het beste vlees.

Halal vlees bestellen

Al ons halal vlees is makkelijk te bestellen op onze website. Bij een bestelling van vers vlees kies jij zelf je producten, de hoeveelheden en de snijwijze. Wanneer wij je bestelling binnen hebben gaat het verzoek direct naar onze slager. Zo zorgen we ervoor dat jouw vlees zo vers mogelijk is en van de beste kwaliteit. Vervolgens ontvangen het vlees van de slager, pakken het netjes en duurzaam in en bezorgen het zo snel mogelijk. Je krijgt van ons van tevoren een belletje hoe laat we ongeveer komen, zodat geen van onze klanten op ons hoeft te wachten. Bij Fusha Halal betaal je geen bezorgkosten als je boven € 45,- besteld. Je kan bij ons online betalen met iDEAL of contant bij de bezorging. Wij bezorgen op verschillende dagen in verschillende provinciën in Nederland. Kijk voor meer informatie op onze andere webpagina's.