Halal producten

Halal Producten

Fusha Halal verkoopt en bezorgd heerlijk vers halal producten tot aan jouw deur. Als moslim is het belangrijk om halal te eten. Wij werken alleen met vlees dat halal correct is en wij verkopen geen haram producten zoals varkensvlees. Al ons vlees is geslacht volgens de islamitische spijswetten. Deze wetten zijn gemaakt door erkende islamitische geleerden en vormen een deel van de islamitische rechtspraak. Onze halal kwaliteitsvlees komen van gezonde dieren die een goed leven hebben gehad en zijn speciaal geselecteerd door onze deskundige slagers. Deze slagers zorgen dat de dieren met zorg en liefde geslacht worden volgens de regels van de moslims. Onze producten hebben een heerlijke smaak en zijn altijd vers. Wij verkopen kip, lam, rund, kalfs en geiten vlees. Wil jij thuis genieten van heerlijke halal voeding? Heb je zin in halal hamburgers of misschien liever lekkere halal snacks? Bestel snel! Wij leveren vers halal kwaliteitsvlees van de vleesliefhebber, voor vleesliefhebbers!

Halal keurmerk - Moslims halal vlees

Het woord halal betekent letterlijk: rein/toegestaan. Halal voedsel moet voldoen aan de Islamtische wetten en regels. Wanneer aan alle regels is voldaan krijgt het vlees een halal keurmerk. Al onze producten beschikken over een halal keurmerk.

Halal vlees bestellen

Ons heerlijk kwaliteitsvlees is gemakkelijk online te bestellen vanaf jouw telefoon of computer. Dat scheelt weer een bezoekje aan de slager. Wanneer je een bestelling plaatst kies jij zelf je producten, de hoeveelheden en de snijwijze. Wanneer wij jouw order binnen hebben zetten we deze door naar de slager. Vervolgens gaat deze voor jou aan de slag. Wij ontvangen het vlees en plannen een bezorging in. Dit doen we vliegensvlug zodat jouw bestelling zo vers mogelijk bij je aankomt. Je krijgt van ons een seintje hoe laat we er ongeveer zullen zijn. Wanneer je voor meer dan € 45,- besteld zullen wij geen bezorgkosten in rekening brengen. Betaal je liever direct online of vind je het makkelijk om contact af te rekenen met onze bezorger? Al deze opties zijn er bij ons. Wij bezorgen op verschillende dagen in verschillende provinciën in Nederland. Kijk voor meer informatie hierover op onze andere webpagina's.