Halal BBQ

Bij Fusha Halal kun je terecht voor de allerlekkerste halal BBQ gerechten!

Halal BBQ

Het is mooi weer en tijd om te gaan barbecueën. Samen met uw vrienden en familie kunt u weer gaan genieten van de lekkerste halal bbq met het beste halal vlees. Voor een halal barbecue bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben voor u diverse soorten halal vleesproducten voor uw barbecue, zoals lamsvlees, kip en biefstuk. Bestel bij ons uw bbq pakket met het lekkerste en ook zeker beste halal vlees. Het is voor u op smaak gebracht met diverse kruiden en lekkere marinades speciaal voor de barbecue. Op onze website vindt u een ruime keuze aan vlees voor uw halal bbq waarmee u samen met uw familie en vrienden kunt genieten. Biefstuk, filethaasjes van kip en lam zijn perfecte soorten vlees voor op de bbq. Door de hoge temperatuur van de bbq is het vlees snel gaar. Barbecueën is in de zomer een fijne manier om samen met familie en vrienden te eten. Geniet samen van het goede assoriment die wij voor u hebben geselecteerd.

Halal

Op vele plekken binnen een paar kilometer van uw huis kunt u vaak wel een slager of supermarkt vinden die zegt halal artikelen te verkopen voor uw barbecue. Het vlees voor de bbq wordt dan ook vaak daar door mensen gekocht terwijl zij er niet zeker van kunnen zijn dat het vlees ook echt halal is. Het wordt echter wel door veel moslims gekocht maar toch twijfelen ze dan of het wel echt geschikt is voor een halal bbq.
Veel verkooppunten zien dat niet echt halal bbq vlees goedkoop wordt aangeboden in de markt. Om concurrerend te blijven bieden zij hun zogenaamde halal goederen bij uw lokale slager aan. Zij hechten zelf niet veel waarde aan goed halal bbq vlees en de herkomst hiervan.

Goed vlees voor uw halal bbq

Bij ons bent u verzekerd van goed vlees wat halal is voor uw bbq pakket. Van ieder vleesproduct wat wij verkopen weten wij wat de herkomst is, welke boer, welke slachter en eventueel welke verwerker. Wilt u meer weten over waar uw bbq pakket vandaan komt? Vraag ons er gerust naar, we vertellen u graag het unieke verhaal van de boer. Zo leert u meer over wie uw geslacht vlees gefokt heeft en wat zijn verhaal erachter is. Lokale bedrijven steunen vinden wij belangrijk, onze halal vleesproducten worden dan ook zoveel mogelijk binnen een aantal kilometer van ons bedrijf geslacht. We staan in nauw contact met onze slachters. Het brede assortiment vleesproducten wat wij u bieden is altijd kwalitatief hoogwaardig en vers. Dit is niet alleen lekker voor de smaak maar vaak ook goedkoper en beter voor het milieu dan u denkt. Onze halal vleesproducten hebben de smaak van vroeger, waar u weer echt van kunt genieten wanneer u dit eet. Bestel bij ons een compleet pakket aan vleesproducten voor uw halal bbq.
Veel mensen kiezen voor hun halal bbq pakket al snel voor kippenvlees omdat deze over het algemeen altijd wel halal geslacht zijn en niet voor rundvlees zoals een goede biefstuk. Terwijl een biefstuk op de bbq juist zo lekker kan zijn. Dit is juist wat wij graag voor u willen veranderen. Niet alleen de simpele halal bbq met het standaard maar ook eens iets anders op uw halal bbq. Een barbecue brengt gezelligheid en goed eten en dat is wat wij ook belangrijk vinden aan een halal bbq.

Snel en gemakkelijk bbq in huis

Het vlees voor uw bbq kunt u bij ons gemakkelijk online bestellen met de zekerheid dat het ook echt halal is. Het vlees voor uw bbq wat lekker is, van hoge kwaliteit, tegen een mooie prijs en met de mooiste herkomst. De goederen voor uw bbq worden bij u thuisbezorgd zodat u gelijk aan de bbq kan gaan beginnen als de bezorger is geweest.
Maak uw bbq compleet met ons lekkere halal vlees. Combineer dit met lekker groente als gegrilde paprika, gebakken ui, gevulde courgette en bijvoorbeeld gepofte aardappelen. Een bbq hoeft niet simpel te zijn maar kan heerlijk uitgebreid met diverse halal vleesproducten, veel groente en vergeet uiteraard niet het stokbrood en de kruidenboter om uw halal bbq tot een feest te maken.